1. Welcome to the Muppet Central Forum!
    You are viewing our forum as a guest. Join our free community to post topics and start private conversations. Please contact us if you need help with registration or your account login.

  2. "Muppets Most Wanted" Fan Reactions
    After you see "Muppets Most Wanted", read fan reactions and let us know your thoughts on the Muppets eighth theatrical film.

  3. "Muppets Most Wanted" Original Soundtrack
    With a new Muppet movie one of the most anticipated merchandise releases is the official soundtrack. Listen to the Muppets Most Wanted original soundtrack now playing on Muppet Central Radio.

Are we supposed to be seeing this?

Discussion in 'Feedback' started by D'Snowth, Jun 13, 2007.

  1. D'Snowth Well-Known Member

    I've noticed that every single thread I've replied to today, my replies are appearing in the thread BEFORE the post I'm replying to... is this supposed to happen while you guys are working on the forum, or is there something seriously wrong here?

    EDIT: Okay, I just posted in a thread and my reply was the last post to appear in the thread.

    EDIT AGAIN: Now it's happening again...

    EDIT ONE MORE TIME: Now my replies are appearing to be the first posts in the threads.
  2. Drtooth Well-Known Member

    Me too! Is something wrong with the server? it just started happening to me!
  3. heralde Well-Known Member

    Yeah something is definitely wrong.
  4. theprawncracker Well-Known Member

    *tries it*

    EDIT: Mine appears to be the last post of the thread, like it should be...
  5. heralde Well-Known Member

    It wasn't happening with mine at first, but then it did. ::Shrugs::
  6. D'Snowth Well-Known Member

    Oh good, this is a relief that I'm not the only one this is happening to.

    EDIT: Okay, now this post appeared as the last post in the thread like is should.
  7. heralde Well-Known Member

    It's still happening to me, so I guess it's going back and forth. Plus I keep getting error messages everytime I try to post. I hesitate to post further until this is sorted out, heh.
  8. D'Snowth Well-Known Member

    Ooh, I haven't come across that yet, but yeah I see what you mean.

    Now I'm not sure, but what I've noticed is that a lot of the posts I'm replying to say the post times are either later THIS afternoon/evening and/or early tomorrow morning, so is there a glitch or a bug in the forum clock then, or what?
  9. heralde Well-Known Member

    I noticed that too, the times are all wrong. Interesting!
  10. D'Snowth Well-Known Member

    Very interesting indeed.
  11. The Count Moderator

    Um... Not rully sure what's happenin' here.
    So yeah, it's exactly unclear.
    There's a Chapman with a forum over there.
    Telling my posts they oughta beware.

    Guys, if you're going to start threads like this one, please document your experiences as best/fully as possible so the mod team can deal with the problem in as expedious a manner as they can.
    Did hear that the forum's Puppetry section is being worked on. Could be that's what's affecting the whole place. We did have a time-stamp issue about a month or two ago, maybe it's rearing its ugly head again.
    If so, just whack it back down into it's little gopher hole and it'll go-fer another month or so.
    Hope this helps, laughs intended.
  12. Skye Active Member

    Yeah, Ed, I think you're right. I think the time stamps issue is just back temporarily. I remember last time it happened, the forum was down for about half an hour and then the time stamps were all weird. Last night, the forum was down for quite a few hours (for me, at least) and then when it came back, the time was all wonky again. So the situation is very similar as it was last time. The time (of the posts being made right now) seems to be right for me, but I did notice quite a few posts that were out of order around the forum.

    I've noticed the time stamps on a lot of the posts say they were made at times later today, and some say they were made on June 14, so posts that people are making now (that have the correct time stamp on them) are going in the middle of the thread instead of the end of it... kinda odd. But it seems like it'll work itself out!
  13. heralde Well-Known Member

    It's just that in some of the threads (not all for some reason), people's most recent posts are being put in the middle of the thread instead of the end (and it's still going on). Plus some of these posts have the wrong times on them. And I was getting error message for awhile when posting.

    Yeah I remember it's happened before. I'm sure it'll get sorted out at some point. :)
  14. D'Snowth Well-Known Member

    Yeah that.
  15. redBoobergurl Well-Known Member

    For some reason I am unable to view New Posts under the "New Posts" link. When I click on it, it says "please wait 30 seconds between searches" and "please search again in 45,000 some odd seconds" I'm wondering if this is related to the timestamp thing, I was noticing that this morning too.

    Thank you for checking into this!
  16. D'Snowth Well-Known Member

    45,000 odd seconds? Wow, that's... uh... that makes quite a few minutes, doesn't it? Curse my mathematically-challenged mind!
  17. MrsPepper Active Member

    Yup when I used the quick reply, I got an error saying it didn't post, but then I found that my post was above Winslow Leach's. :( So, not sure what's going on. Did the timestamp problem from last time get resolved? Cause it seems to be a similar thing, considering on my thread view, Winslow's post looks like it was posted at 11:00 pm later tonight. :/
  18. D'Snowth Well-Known Member

    Yeah like I said, even some people's posts say they were posted tomorrow morning!
  19. heralde Well-Known Member

    Yeah those are the same errors I was getting.
  20. D'Snowth Well-Known Member

    *Tests the quick reply*

    EDIT: Works fine for me.

Share This Page