1. Welcome to the Muppet Central Forum!
    You are viewing our forum as a guest. Join our free community to post topics and start private conversations. Please contact us if you need help with registration or your account login.

  2. Sesame Street Season 45
    Sesame Street's 45th season officially begins Monday September 15. After you see the new episodes, post here and let us know your thoughts.

  3. "Muppets Most Wanted" Fan Reactions
    After you see "Muppets Most Wanted", read fan reactions and let us know your thoughts on the Muppets eighth theatrical film.

Posting an image?

Discussion in 'General Discussion' started by Tom Fraggle, Aug 21, 2012.

  1. Tom Fraggle

    Tom Fraggle Active Member

    Anyone know how to post an image on these forums? I've tried, but all I get is the "IMG" box. Insert/edit Image doesn't work, it asks for a URL, but still nothing displays. I've heard you can embed a picture here, but all I see is HTML coding on the page when I try that.

    Can anyone give me any pointers on how to post an image on Muppet Forums? I'm sure I'm just not doing something right because everyone else is posting with no issues and any advice would be greatly appreciated.

    Thanks.
  2. D'Snowth

    D'Snowth Well-Known Member

    You click the little icon above your text box that looks like a little tree, you'll receive a little pop up with a text bar where you can add or paste the URL of the image you want to post, click "Insert", and it will insert the picture into the post for you.

    Make sure the URL is working, and that you're not trying to insert an image directly from your hard-drive or anything.
  3. Tom Fraggle

    Tom Fraggle Active Member

    Thanks for your response. That's what I thought I was doing or trying to do. I've clicked on the little tree icon, have copy/pasted URL, and when I insert, all that appears is the "img" box. hmmm.. do I put the http in it? I think I've done it with and without. I'll try again.
  4. Sgt Floyd

    Sgt Floyd Well-Known Member

    If you are using an image from an image host like photobucket or imageshack, make sure you use the direct link.
  5. Tom Fraggle

    Tom Fraggle Active Member

  6. Vincent Liu

    Vincent Liu Well-Known Member

    I think I got it. Right click on "Download Image" and select "Copy Link". That one should do,
  7. Sgt Floyd

    Sgt Floyd Well-Known Member

    That is your problem. You are using the link that links to the page, not the image. You will need to upload the image to an actual image host. I don't think you can hotlink from deviantart
  8. Vincent Liu

    Vincent Liu Well-Known Member

    Testing:
    [​IMG]

    So my method does work.

    (Nice artwork, btw!)
  9. Sgt Floyd

    Sgt Floyd Well-Known Member

    Well then. I stand corrected.
  10. D'Snowth

    D'Snowth Well-Known Member

    Indeed, I concur, you just earned a new watcher, Tom.
  11. Tom Fraggle

    Tom Fraggle Active Member

    Testing... Testing...
    [​IMG]

    IT WORKED! Cool.

    So in Firefox, right click on image and select "Copy Image Location". Then click on little tree icon here and paste that URL and it took it!

    Thank You to everyone who replied! I'm so thrilled I know how to post an image now.
  12. Tom Fraggle

    Tom Fraggle Active Member

    Thanks.
  13. Warldorf

    Warldorf Active Member

    I have one saved on my computer, but not online or using a URL. How do I post it?
  14. CaseytheMuppet

    CaseytheMuppet Well-Known Member

    Post it first into a third-party image hosting site, (like photobucket), and copy and paste the url code in.
  15. snichols1973

    snichols1973 Well-Known Member

    When Google-searching for an image, I usually look for the proper pixel resolution size, and then I right-click on the image, selecting the "Open Image in New Tab" option from the right-click menu.

    Whenever I click on the "insert image" prompt, it asks me to enter the image URL, and just to be certain, I usually type in http:// before highlighting and dragging/pasting the web address in the prompt bar, and my images have usually shown up most of the time since pre-typing the http:// before dragging the URL into the "Insert Image" prompt; before that, some pictures appeared as blank thumbnails when I did it without typing the http:// in front of the address.

    I hope this little helpful tip works out for those whose images may not be showing up, especially if you're using the Google Chrome browser.....
  16. Sgt Floyd

    Sgt Floyd Well-Known Member

    for people with chrome, get the Image Properties Context Menu extension. It will add a thing to view the size. Of course, that has nothing to do with getting the url of the image.

    Right click, and click copy image url or in firefox copy image location to get the url. That's it
  17. muppetspot2

    muppetspot2 Active Member

    [​IMG]i post a picture
    CaseytheMuppet likes this.


Share This Page